måndag 16 september 2013

Underbart i fjällen

I fredags var maken och Hilda och åt lunch med kompisen I och hennes son. De mötte sedan upp med hennes man på stan. När jag slutade blev vi medbjudna hem till dem på middag. På kvällen kom vi på att vi bord eåka till våran stuga allihop på lördagen. Och så blev det. Efter lite packande och handling åkte vi upp. De andra var redan på plats och hade tänt en eld vid vindskyddet nedanför stugan. Så vi grillade korv till lunch och hittade en massa blåbär till efterrätt. Hängde mest i stugan resten av dagen, åt god middag och tittade på film.
Hela natten och på söndag morgon ösregnade det, men det lugnade ner sig på förmiddagen. Så då klädde vi på oss och åkte upp i fjället en bit för att sedan, med barnen i varsin bärstol på männens ryggar, gå upp till toppen. Ingen lång promenad blev det, men tillräckligt i blåst och dimma. I har dessutom fem veckor till BF, så det passade henne bra också :).

Ny jobbvecka är inledd. Kände nästan för att sjukanmäla mig idag, var otroligt tungt och omotiverande att gå till jobbet i morse. Men dagen snurrade på med några roliga jobb. Fick dessutom äta lunch med bästisen som bor i Malmö, som är här på besök.

Nu ska jag kolla på Idol på play och sen blir det bingen.

Sov gott!

Hilda och kompisarnas son E i fredags. 


Korv och festis. 

Blåbärsmun.

Nöjd tjej i bärstolen. 

Inga kommentarer: