måndag 31 maj 2010

Jippi!

Härmed kan jag konstatera att jag för första gången på typ 12 år kommer i ett par vanliga jeans (alltså utan stretch)! Förvisso i storlek 36 men ändå. Kommer från H&M och har märke Logg. Modellen är Boyfit. Sköna sommarjeans att glida omkring i med ett snyggt linne och ballerinaskor.

Nu ska vi bänka oss framför det allra sista Lost-avsnittet.

Trevlig kväll!

5 kommentarer:

studentitrim sa...

Vad kul, grattis!

Anonym sa...

Grattis! Vilken känsla det måste vara... En sommar utan att behöva "gömma" sig. Jeans o linne är ju så fin! Det hoppas jag kunna ha på mig lite längre fram i sommar också. Håller tummarna för dig på gruppträffen, men det går säkert bra!
//Åsa

Sussie sa...

Det känns så bra. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få på mig jeansen. Men det ger så bra självförtroende när det händer! :)

Hur går det för dig Åsa? Hur länge har du hållit på nu och i vilken fas är du? Några problem på vägen, något positivit som har hänt?

Har nu någon blogg?

Ha det bra!

Anonym sa...

Det går faktiskt riktigt bra! Har hållt på i precis fyra veckor, och tappat 8 kg, så jag är jättenöjd. O midjemåttet har minskat med 15 cm! Helt ofattbart... Har ju fått äta LCD-produkterna sista veckan o det var ett lyft, från sopporna! Träningen har jag kört på riktigt bra med. Tränar 3 ggr/veckan o går närmare 15000 steg varje dag. Ännu så länge är man ju i det euforiska nybörjastadiet, så jag tycker att det är KUL att träna. Mycket pga att man märker förbättring av kondisen så markant för varje gång man tränar. Men jag misstänker att det kommer komma perioder då man inte tycker att det är så kul...
Nej, nån blogg har jag inte. Sitter framför dator hela dagarna på jobbet, så när jag kommer hem rör jag inte ett tangentbord (mer än när man måste betala räkningar...) Men jag har en del "dö-tid" på jobbet, och då brukar jag passa på att läsa bloggar! Det är så inspirerande o man får värdefulla tips. O så skönt att se att dom flesta tankar o funderingar man har, har andra också haft! Så jag fortsätter med spänning att följa din blogg : )
//Åsa

Sussie sa...

Låter som om du har kommit igång riktigt bra! Kul att höra att det fungerar så bra för dig!

Med träningen så tog det ett tag innan jag tyckte att det var kul. Jag var ju så otroligt tung när jag började, så det var jobbigt och jag hade ont i mina knän.
Men nu har jag kommit till en helt ny nivå, och nu kliar det verkligen i kroppen för att jag är så träningssugen. Det är en härlig känsla! Hoppas på att jag får bli frisk snart så att jag kan köra igång igen.

Ha det bra och kämpa på!
//Sussie