fredag 27 juli 2012

Ofestligt

Det är festival i stan i veckan. Vi bor väldigt centralt och får med andra ord lyssna på festandet och musiken hela nätterna. Ikväll har det gått bra med lillan, men igår var det katastrof.
Vi gick och skulle äta på en restaurangs uteservering. Den är inte på festivalområdet så vi tänkte att det skulle vara lite lugnare där. Det var rätt lugnt med stimmigt. Hilda sov men vaknade och blev sedan otröstligt ledsen. Vi fick äta upp snabbt och gå hem. Ammade henne men sen var hon jätteledsen igen. Hon sov väldigt oroligt i natt.
Tror att det har blivit för många intryck för henne senaste dagarna med massa ljud, träffat nya människor och så ont i magen på det.
Så idag blev det hemmadag för oss. Var ute på långpromenad på förmiddagen, men sen har vi bara myst. Sov middag tillsammans också. :) Ikväll har hon mått bra och varit som vanligt så det har varit jätteskönt. Blir så ledsen och känner mig som världens sämsta mamma när hon är sådär ledsen.

I morgon läggs lägenheten ut på nätet och på onsdag är det visning! Ska unna oss städning av städfirma inför visningen. Känns inte som om vi kommer att hinna annars.

Sov gott!

1 kommentar:

Luiza sa...

För det första är du ingen dålig mamma!!!
Punkt!
Det verkar vara så att barn är olika ledsna periodvis. Min skrutta hade en sån period som du beskriver , för ett tag sedan och ingenting funkade. Vi gick på restaurang och käkade och hon var vaken och ledsen hela tiden... men det har gått över.
Inget att oroa sig för men det är klart det svider i mammahjärtat.
Hoppas det går över snart.

Ni gör helt rätt med städningen , tycker jag.
Jag hade inte ens funderat på att göra det själv, och då är jag en person med prestationsångest som måste få saker gjort själv...
Många kramar , fina du.
Luiza