måndag 19 november 2012

Måndag igen

Tiden går alldeles för fort. Ny vecka igen efter en skön helg. Maken var ledig i fredags också så vi har haft tre dagar tillsammans alla tre. I fredags träffade vi vår nya mäklare. Vi "gjorde slut" med den förra eftersom hon inte var seriös. Och nu har vi bytt mäklarfirma helt och hållet.
Den nya känns otroligt proffsig, så det bli säkert bra. Efter nyår lägger vi ut den igen. Men träffar mäklaren någon som hon hör är intresserad av en central trea så kommer hon så klart att visa den.

Annars är allt bra här. På fredag åker vi till Stockholm för att umgås med hela min familj, fira pappas födelsedag och hälsa på farmors syster som blir 96 om några veckor. Ska bli så kul att visa upp Hilda för henne!

Vi ska bo på Rival när vi är i Stockholm. Dyrt, men vi kände att vi kunde kosta på oss det eftersom vi inte har rest nåt i år. Min bror och hans familj ska också bo där så det blir jättekul! De väntar en kusin till Hilda som kommer i april och så har de en tjej sedan tidigare som fyller tre år i december.

Ha en fin måndag!


1 kommentar:

Luiza sa...

Men hon är ju så sjukt söt!!!!!
Vilken blandning hon är av er båda.

Skulle vara så kul att träffa er om ni hinner!
Hör av dig isf.

Massa kramar