lördag 8 juni 2013

Kalashelg och krypning

Äntligen helg på riktigt. Kändes så snopet att maken var tvungen att jobba igår igen när han hade varit hemma en dag. Har bara varit hemma idag, jag är lite hängig så jag har vilat en del och maken har klippt gräset. Några vänner kom förbi på spontanbesök och drack kaffe med oss på altanen.

Hilda har varit väldigt ointresserad av att krypa. Men i Turkiet böjade hon ställa sig på alla fyra och stå så ett tag och gunga. När vi kom hem fortsatte hon så i sängen och lite på golvet. I onsdags kröp hon några meter och i dag har hon krupit längre sträckor flera gånger! Man ser hur kul hon tycker att det är. Hon har även börjat ställa sig på knä mot möbler och vill resa sig. Det är så häftigt att det går så snabbt med utvecklingen där nu!

I morgon är det dags för kalas. Kommer cirka tjugo gäster, vänner med deras barn. Ska bli jättekul! Vi ska bjuda på hembakade kakor och så ska alla få göra sin egen marängsviss. Vi kommer att ha skålar med olika ingredienser, så får man ta det man tycker om.
Maken är och handlar nu och jag och Hilda har precis kommit in efter en promenad. Hon somnade och sover fortfarande, så vi får se när hon vill gå och lägga sig ikväll :). I går kom vi hem först halvelva och hon sov väl vid elva. Och vaknade vid åtta.
Det är jätteskönt att kunna ha med henne och veta att allt inte bli katastrof bara för att hon inte är i säng prick klockan åtta. Vi vill gärna kunna ha med henne så mycket det går. Igår var vi på restaurang och åt middag och sen hos min bästis mamma och hälsade på.

Ha en fin lördag!

Hilda öppnar paket på födelsedagsmorgonen:


Fick bland annat en bok: 

Mer paket vid frukosten:


Vi var på nationaldagsfirande. Precis 11.45, tiden då Hilda föddes, gick vi förbi sjukhuset:


Gunga!

Födelsedagslunch:


Födelsedagstårta:


Trött dagen efter:


Fröken kan själv är duktig på att skräpa ner :)


1 kommentar:

Luiza sa...

Hej fina vännen.
Nu var det ett bra tag sedan sist, och jag mår lite dåligt över det, men så har jag tidsbrist på alla sätt...
Hur mår ni ?
Ser att ni haft ett underbart födelsedags firande =).
Vad stor hon blivit, söta fina Hilda =).
Underbar tjej.

Många kramar