söndag 30 juni 2013

Stughäng, äntligen värme och ettårskalas

Vi kom hem i går efter några dagar i stugan. Av nån anledning så är det alltid dåligt väder när vi är där, vad väderleksrapporten än har sagt innan. När vi bara har varit två innan så har det ju gått an att ligga och glo på tv eller läsa en bok. Men med en liten fröken som behöver underhållning var det lite svårare. Men det blev lite bilturer, hälsade på makens kusin och hennes barn och lekte ett tag, lekparkshäng och fikastunder. Hade mysigt, men vi kände i går att det fick vara nog för denna gång. Vi kommer att åka upp igen senare i sommar och hoppas på bättre väder då :).
Det var en del stök med Hilda när hon skulle sova i stugan och så har hon haft rätt dålig aptit. Sedan upptäckte vi att en tand spruckit fram och dagen efter ytterligare än, då där fick vi svar på varför det varit lite kinkigt. Hon har även gått en kindtand nere som vi helt har missat att den har kommit upp. 

I dag har det varit en innehållsrik dag. Åt frukost och begav oss sen ner på stan för att köpa present och picknickmat. Hann även träffa mina föräldrar en snabbis. Sen gick vi hem och bryggde kaffe och packade ihop för att sedan gå till en park och träffa hela föräldragruppen och fira alla våra ettåringar.
Var så härligt väer och mysigt att hänga med alla. Och så kul att alla kunde vara med! Vi har ju mest varit mammorna som setts så det var kul att träffa papporna också. Vi fikade och bytte paket. Hilda fick ritpapper och kritor som är för små barn. Hade inte sett såna förut, men de verkar jättebra och är stora så att hon ska kunna hålla i dem.
När vi hade lekt klart gick vi hem och lämnade grejerna och gick till våra vänner M och J och deras tvååriga dotter N där vi blev bjudna på middag. J är kock så det är alltid supergod mat :). Hilda och N lekte och härjade på tills de blev alldeles för trötta. Vi gick hem strax efter åtta. Det var inga större problem att få Hilda att somna efter den här dagen.

Nu hoppas jag att det fina vädret håller i sig så att vi får njuta av värme några dagar till. Man blir ju verkligen en gladare människa av lite sol :).

Sov gott!

Gunga på altanen är perfekt! 


Åka bil: 

Läste lite Hemmets Journal:


Hihi!

Provade att äta middag själv igår:


Inga kommentarer: