lördag 27 juli 2013

Härliga sommar!

Åh, vilka härliga dagar vi har här nu. Det är så varmt och skönt och allt blir så mycket roligare med sol!
Vi myser på här i stan och hittar på saker med vänner och familj. Min äldsta bror med fru och barn kom hit i natt så vi har hängt med dem en del i dag. Det är festival här nu så alla är på gott humär och det händer massor i stan.
I går gick jag och maken ut och åt och lämnade Hilda hos mina föräldrar. Vi tänkte hämta henne vid 22, men då sov hon så gott och mamma och pappa tyckte att hon kunde sova kvar, så då fick hon göra det. Jag har varit dålig i veckan (troligen matförgiftning) så det var rätt skönt att få sova ut (förutom lite toabesök) och ha en lugn morgon.
Vi gick och hämtade henne vi elva och sen har vi varit ute hela dagen. Lekt, fikat, varit på vernissage, träffat kompisar och avslutade dagen med middag hos föräldrarna. Vi funderade på att gå på festivalen ikväll, men sparar det till i morgon. Vi hade inte planerat alls och hade behövt åka hem och hämta grejer till Hilda och byta om och så, så det kändes mest stressigt. Men i morgon sover hon borta och vi får en helkväll med massa bra musik! Min bror med familj bor också där så då kan kusinerna umgås en massa också. Deras äldsta är tre och ett halvt och är jätteförtjust i Hilda. Och Hilda blir så glad av att vara med kusininen, så det är perfekt! Den yngre kusinen är bara två månader, så han är inte så kul att leka med än så länge. :)

Hilda reser sig upp mot möbler nu och vill gärna stå och dona vid vardagsrumsbordet hela tiden. Eller krypa i trappan/går upp för trappan med hjälp av oss. Men hon vill inte gå när vi håller i hennes händer och hon är på golvet. På gräs går det lite bättre. Hon börjar i alla fall bli väldigt stadig, så det kommer nog inte dröja länge tills hon ställer sig utan stöd nu.

På tisdag kväll flyger vi till Stockholm och stannar där några dagar. Ska bli kul med en liten resa igen! Ska gå på Skansen och hinna träffa lite vänner.

 Sov gott!


Inga kommentarer: