tisdag 30 juli 2013

Poolparty och familjehäng

Vi hade en grym kväll i lördags! Lämnade Hilda till päronen vid halvfyra och stack sen hem för att fixa i ordning oss. Åt middag hos svärisarna och gick sedan på festivalen. Fick allt jag önskat - massa bra musik, träffade fina vänner, öl och glädje :). Vi kom hem vid tre och sov gott. Hämtade Hilda vid elva och var sedan ute hela dagen. Avslutade med middag ute med svärisarna. Härlig helg!

Vi har hunnit hänga en hel del med brorsan och hans familj. Hilda och deras tjej har jättekul tillsammans. I kväll efter middagen badade de badkar och lekte. De är så söta. Hilda älskar verkligen att bada och skulle kunna sitta i vattnet hela dagen om hon fick.
Tidigare i dag invigde vi den lilla poolen som Hilda fick av oss när hon fyllde år. Var väldigt poppis. Hon hade russintår efteråt :).

I morgon blir det till att packa och på kvällen flyger vi till Stockholm. Ser fram emot några härliga dagar med vänner, sol och en massa lek. Har inga direkta planer mer än att vi ska träffa farmors syster och så ska vi gå på Skansen på lördag. Det verkar som att det ska bli fint väder när vi är nere så vi packar badkläder och hoppas på det bästa!

Sov gott!

Badbruden:

Nakenfis:

Spelade piano hos mormor och morfar:


Inga kommentarer: