måndag 28 oktober 2013

Kräkfest och jobb

Förlåt mitt urusla bloggande. Vet inte vart tiden tar vägen, men undan går det i alla fall.
Jobbade alldeles för mycket förra veckan, även helgen. Och när jag äntligen skulle få sova ut så var så klart lilla fröken vaken hela natten mellan lördag och söndag. Vid fem på morgonen började hon kräkas och sen fortsatte det hela dagen för att avsluta dagen med en kräkfest i sängen. Självklart hade vi precis tvättat och bäddat rent efter morgonens spykalas i samma säng. Är glad att vi har egen tvättstuga såna gånger. Så helgen blev lite som den blev. Skulle egentligen ha träffat föräldragruppen i går och varit på ett ettårskalas på eftermiddagen. Det blev kojdag istället. Var faktiskt rätt skönt, men hade gärna skippat kräkset.
I dag mår i alla fall smulan bra och var så hungig att hon skakade i morse när hon skulle äta frukost. Lilla vännen.
Hade hoppats på att kunna vara lite ledig i veckan, men vi är kort om folk på jobbet, så vi får se om det går. Fyller år på onsdag, så då skulle det vara trevligt med några timmars komp på eftermiddagen.

Förra veckan gick Hilda kanske sju steg utan att hålla i sig. Hon går lite varje dag, så snart lossnar det nog helt. Längtar tills hon går, vill kunna vara utomhus och hålla handen på promenad :).

Ha en fin kväll!


Inga kommentarer: