måndag 25 februari 2013

Stopp

Dagarna bara flyter ihop och helgen känns som om den försvann i ett nafs.
Både fredag och lördag kväll satt jag i jury i en musiktävling. Alltid lika kul, även om det var lite jobbigt pga mitt dumma öra.

Hilda har ju länge haft problem med magen och varit jätteförstoppad. Natten mellan lördag och söndag hade hon jätteont och fick 39,1 i feber. Vi hade ändå tänkt ringa BVC idag, men kände pga febern att vi skulle ringa 1177. Vi blev hänvisade till akuten, så där var vi en massa timmar igår.
Hilda fick Klyx, ett laxerande medel, som gjorde att hon bajsade massor. Tyckte så otroligt synd om min lilla tjej :(. Men efteråt sov hon i över en timme medan vi väntade på barnläkaren. Det blev en massa akuta fall som kom före oss och till slut fick vi bestämma om vi ville vänta till kvällen eller höra av oss till barnmottagningen i dag istället. Vi åkte hem. Kände att hon fått den hjälp hon kunde få just då.

Ringde barnmottagningen i morse och har fått tid på onsdag. De hade massa sjukdomsfall bland personalen så det var lite knivigt att få tid. Men vi har köpt Klyx och gett henne det ikväll. Det kom ännu mer. Hon har inte bajsar själv alls sedan igår eftermiddag.

Det känns skönt att vi äntligen kan få hjälp, för vi har verkligen försökt få komma i kontakt med läkare tidigare. För nåt är det som inte stämmer med lilla magen. Vi har testat att ge katrinplommon- och päronpuré, messmör, olja i gröt och välling, lactulose mm. Men ändå är hon jättehård och borde rimligtvis inte kunna vara det...

Min öroninflammation är bättre. Har fortfarande lock för örat, men inte ont. Sista dagen med penicillin idag.

Sov gott!

Min lilla sötnos:

Inga kommentarer: