torsdag 28 februari 2013

Läkarbesöket

I går hade vi tid på sjukhusets barnmottagning. Fick träffa en trevlig läkare (som för övrigt bor granne med O och I som vi umgås mycket med). Han undersökte Hilda grundligt, ställde en massa frågor och sa sen att de ville ta lite blodprover. Vi gick och satte oss i väntrummet och väntade på att en sköterska skulle komma och ta på Emla på Hildas hand. Men sedan kom läkaren och sa att han hade pratat med deras gastroläkare och kommit fram till att de proverna var onödiga.
Blodproverna hade kollat eventuell glutenintolerans och nåt med sköldkörteln, men de tyckte inte att det stämde att det kunde vara nåt av dom.

Så nu ska vi träffa en dietist inom kort och prata om Hildas matvanor och göra ett fyraveckorsschema där vi utesluter mjölkprotein. Vi fick även utskrivet två olika laxerande medel.
Nu har Hildas mage kommit igång litegrann och det känns så skönt. Hon ska dricka ett pulver blandat med vatten under en period och det verkar funka som det ska :).

I dag hade vi föräldraträff med tandsköterska på BVC där vi pratade om tänder och lite om kostråd och annat bra. Åt sedan lunch med två av mammorna.
Mötte sen upp med mamma och gick en promenad. Hon bjöd in sig på kaffe här och jag hann städa lite och fixa medan hon passade Hilda. Perfekt! Pappa kom också förbi en sväng.

I morgon ska jag och tre av mammorna på after work, eller after baby. En har faktiskt börjat jobba nu, så för henne är det aw i alla fall :).

Sov gott!

Såhär såg det ut i morse när Hilda vaknade:



1 kommentar:

Suzan sa...

Så fint namn, har en fin vän som heter Hilda :)