söndag 28 april 2013

Söndagsbikten

Den här veckan har verkligen försvunnit i ett nafs. Men den har varit rolig! Har varit på Öppna förskolan tre av dagarna. Träffat massa föräldrar och barn, Hilda har lekt och haft jättekul. Känns som vi knappt har varit hemma.

I helgen har vi mest myst. Var på stan en sväng igår och handlade lite. Grillade på kvällen. I dag hade vi besök av en kompis och hennes son som är ett år. Han härjade omkring och vi insåg att vi måste börja barnsäkra hemmet lite bättre :). Vi har inte behövt tänka på det så mycket med Hilda ännu, men hon kommer ju att börja vilja resa sig mot möbler om inte allt för länge. Så det är nog bra om vi börjar kolla vad vi ska ta undan.

Efter lekdejten tog vi Hilda i vagnen och gick på långpromenad. Handlade till dagens grillmiddag på vägen. Älskar verkligen grillad mat och skulle kunna äta det varje dag :). Tur vi ska åka till Turkiet på lördag. Där lär jag ju få min beskärda del av grillat kan jag tänka mig.
Det ska bli otroligt skönt att åka iväg till värmen! Det ska vara 25-28 grader när vi är där. Då kan man kanske hantera en eventuell dålig sommar lite bättre om vi får sol nu.

I morgon ska vi till vårdcentralen och kolla upp en knöl som vi har hittat på Hildas rygg. Tror och hoppas att det bara är en fettknöl, men tänker att det kan vara bra att någon tittar på det.

Den här veckan har Hilda fått en tremänning och en fyrmänning. Hon skulle även ha fått en kusin igår, men den verkar vilja stanna inne lite längre :). Håller tummarna för att den lilla vill komma ut snart.

Sov gott!

Hilda hjälpte pappa på jobbet i fredags: 



Inga kommentarer: