tisdag 2 april 2013

Underbara helg!

Har haft en riktigt härlig påsk! Inledde helgen med möhippa på fredagen. Min kompis A och hennes M gifter sig i sommar, så vi överraskade henne på morgonen. Hade en mysig dag som avslutades med middag och lite barhäng. Kom hem vid tolv, så var inte alltför trött när vi skulle iväg till vinterstugan på lördag morgon. Vi packade ihop oss och var på plats vid lunch. Hilda-stackaren blev åksjuk på vägen upp och kräktes när vi var nästan framme. Tror att det beror på den nysa bilstolen och att hon ser mycket mer i den. Hon kräktes även i bilen dagen innan då vi var och handlade.

Hade det mysigt i stugan. Åkte skoter, åt god mat och myste med svärisarna och makens syster med sambo. Varken jag eller Hilda sov speciellt bra på natten, så det var skönt att vi bara stannade till söndagen. Det gick bättre med åksjukan på hemvägen. Det var en gång som hon var på väg att kräkas, men sen somnade hon och sov hela vägen hem. Vi stannade med jämna mellanrun och öppnade fönstren och så också. Hoppas att det är övergående. Både jag och maken var väldigt åksjuka när vi var små.

På söndagskvällen åt vi middag hos mina föräldrar. Gott och mysigt. Och igår lagade vi middag tillsammans med grannarna som har en son som är tre veckor äldre än Hilda. Bra avslutning på påsken!

I dag sov Hilda länge, ända till tio. (Det här med sommartid ställer till det lite, så ska försöka vända till dygnet rätt.) Sedan har vi lekt, varit på långpromenad och bara haft en skön dag hemma.

I lördags började vi förresten med den mjölkfria dieten. Verkar funka okej. Det är inte svårt i alla fall. Men sen om det ger resultat eller inte återstår ju att se. Ska träffa en före detta kollega till mamma i morgon som har en dotter som har mjölkproteinallergi. Kan vara bra att få lite tips av henne.

Ha en fin kväll!

På väg till stugan.

Morgonflyget i går morse :)



Inga kommentarer: