lördag 20 februari 2010

Nu är det helg!

Äntligen är den här jobbveckan över! I morgon bär det av till huvudstaden där det ska tittas på konsert och sovas på hotell. Håller på att fundera ut vad jag behöver och vad jag ska ta med mig i matväg. Blir nog en hel del Smoothies kan jag tänka.
Nu hoppas jag bara att flyget går som det ska och att vi tar oss dit överhuvudtaget. Men det ska nog funka, hoppas jag. Vädret kan ju ställa till det.

Ha en trevlig helg!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Var ni på Rammstein!!!! Var ni det???? Jag skulle ha gått. Hade biljett men sen blev det inte så, jag hade inte råd och fick lov att sälja min biljett. :0( Det måste vara rammstein du menar. Oh jag är så avundjuk. Fy fy fy.

Sussie sa...

Ja, det var Rammstein! Väldigt bra var det också. Är väl kanske inte riktigt min musiksmak fullt ut, men jäklar vilken show de bjöd på!
Jag fick biljetter och hotell av några vänner i 30-årspresent.
Det kommer säkerligen fler tillfällen att se dem. Hoppas du kan gå då!

Unknown sa...

Det är ju det som är så roligt med det bandet. Att de bjuder på en rejäl scenshow, som något man sällan skådat. Såg dem i Göteborg för några år sedan men att jag sedan inte kunde se dem nu...det är ruttet. Jag skulle ha svultit istället. Det gör jag ju redan så ...what´s the difference.