måndag 25 mars 2013

Bortglömda

När vi var hos läkaren för att börja utreda varför Hilda har såna problem med magen blev det sagt att vi skulle kallas av en dietist. Hörde ingenting, så i fredags ringde jag barnmottagningen. Efter lite koll visade det sig att vi hade glömts bort och att det var bra att jag ringde. Så i dag ringde en dietist och vi har fått tid på onsdag, exakt en månad efter vi var där sist.

Ska få hjälp att utesluta mjölk ur Hildas kost under fyra veckor. Funderar på vad hon ska äta istället för välling och ersättning, men det kommer väl dietisten berätta. Känns bra att jag slutat amma på så sätt, eftersom jag också hade varit tvungen att utesluta alla mjölkprodukter då. Det känns som om det blir stökigt nog med hennes program. Men det kommer säkert att bli bra, bara vi får veta hur man gör.

I dag har vi äntligen sålt lägenheten! Så skönt att det är klart och att vi äntligen har en lite mer normal ekonomi då vi slipper betala dubbelt varje månad. Nu ska vi fixa här hemma och köpa lite nya möbler och se över vad vi ska sälja/köpa nytt. Håller även på att förbereda inför en loppis 14 april. Har en hel del att göra av med som kan bidra till reskassan :).

Sov gott!


Inga kommentarer: