tisdag 5 mars 2013

Det tar aldrig slut

I natt var Hilda (och jag) vaken nästan hela natten. Vid fyra kände jag på henne och tyckte att hon var lite varm. Tog upp henne och bytte blöja och passade på att ta tempen. 38,5 hade hon då och fick lite Alvedon så att hon kunde sova. Hon somnade nästan på en gång.
På morgonen var hon rätt pigg ändå och vi gick iväg och träffade I och E för lek och lunch.
Hilda sov på vägen dit och efter lunchen sov både hon och E i en timme medan vi promenerade.
Sedan gick vi på Öppna förskolan och efter ett litet tag blev Hilda jätteledsen och gick inte att trösta. Tänkte att hon hade råkat stöta i benet i något. Hon har ont i dag också och stöder inte på det.
Sedan kände jag att hon var varm. Packade ihop oss och gick hem. Hon hade 38,8 då. Lite mer Alvedon och en lång eftermiddagsvila gjorde susen.
Vi funderade på om hon är förstoppad igen, men magen har fungerat riktigt bra med laxernande pulvret hon ätit en vecka. Vi gav i varje fall lavemang för att se om det kunde vara nåt som satt fast, men det var det inte. Så nu undrar vi ju så klart varför hon har feber. Hon verkar inte förkyld på nåt sätt och verkar inte ha tänder på gång.
Skulle vara trevligt att få vara friska ett tag nu. Det känns som om det har gått i ett sedan nyår...
I morgon är maken i Stockholm hela dagen och min mamma åker bort i två veckor. Tror att det blir en väldigt lugn dag i morgon med mycket vila och lek här hemma.

Sov gott!

Inga kommentarer: