söndag 17 mars 2013

Träning och tvåårskalas

Skön söndag med tidig morgon. Åt frukost länge. En kompis ringde och bjöd in oss på hans dotters 2-årskalas.
Jag gick till gymmet och cyklade först 25 minuter och körde sedan två varv cirkelträning med maskiner. Så skönt och bra träningssätt. Man kör verkligen igenom kroppen. Ska försöka köra det några gånger i veckan. Och man behöver inte boka tid, utan kan köra när man vill.
Duschade lite snabbt och sedan gjorde vi oss i ordning och gick på kalas. Var jättemysigt och kul att träffa våra vänner. De berättade att de väntar barn igen! Bebisen är beräknad till augusti :). Så roligt!

Efter kalaset tog vi en promenad så att Hilda fick sova lite innan vi gick till svärisarna för söndagsmiddag.

I morgon är det en vecka sedan jag slutade amma. Har gått jättebra, även om jag saknar det ibland. Hilda verkar tycka att det går bra utan, även om hon kan bli lite tjurig nån gång när hon letar sig mot bröstet och jag tar bort henne. Men då brukar det räcka med att avleda henne och ge henne nåt annat att äta, så glömmer hon snabbt.

Har kört med shakes, bars och en del mat i veckan och har gått ner ca 2,5 kilo. Känns jätteskönt i kroppen. Och ännu skönare att äntligen ha kunnat börja träna igen efter att ha varit så mycket sjuk.
Nu håller vi tummarna för att vi får vara friska ett tag!


Inga kommentarer: