måndag 23 augusti 2010

Morgonpromenad

Klockan 8 gick jag ut och mötte upp med mamma. Vi tog en snabb promenad på en timme, hon med stavar, jag utan. Var riktigt härligt att komma igång så tidigt på en ledig dag.
Nu har jag ätit frukost; kokt ägg, färsk frukt och yoghurt och två skivor crisp'n light. Och så kaffe förstås.

Ska lägga mig och läsa och kanske sova lite till. I eftermiddag väntar träning och halvårsuppförljning!

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med morgonpromenad, det skulle jag också vilja hinna med men då måste jag upp 5 eller 5.30. Fast jag kanske skulle sätta klockan någon dag framöver och ge mig ut! 30-45 minuter ska jag väl fixa =) Är på dag 4 idag med sopporna och det går bra. Kände mig lite seg idag men vad jag förstått så kan det kännas så dag 3-4. Imorgon första gruppmötet och det känns spännande. Ska bli kul att se vad det är för några.
Min kompis körde Xtravaganza och hon tyckte det var bra. Upplägget liknar Itrims så skulle absolut rekommendera din kompis att kontakta dem. Min kompis gick ner 12-15 kg har jag för mig och hon har hållt vikten i 1,5 år nu. Jag har även smakat sopporna och de är goda =)
//Lindha

Sussie sa...

Det var riktigt härligt med en morgonpromenad! Men tyvärr hinner jag inte med det när jag jobbar. Eller jag skulle ju kunna kliva upp jättetidigt, men jag funkar liksom inte på morgnarna. Går säkert att lära sig. Min pappa är ute och går 5 varje morgon. Kan inte annat än imponeras. :)
Skönt att det verkar funka bra för dig! Den första veckan minns jag som jobbigast, sen flöt det på och jag tänkte inte lika mycket på vad jag höll på med. Dessutom är det så skönt att man bryter alla vanor och skaffar rutiner med dieten.
Hoppas du får en bra grupp på Itrim. Det känns som om det är rätt viktigt att det är "bra folk" och att man kan diskutera med /peppa varandra.
Tack för infon om xtravaganza! Då ska jag tipsa om det för min kompis.
Ha en bra dag!
//Sussie