tisdag 24 augusti 2010

My virtual model

Till vänster - 87-kilos-Sussie. Till höger 117-kilos-Sussie. Syns lite skillnad, eller hur?

4 kommentarer:

Lindha sa...

Herregud vilken skillnad!! Längtar tills jag får lägga in ngt sådant. Ställde klockan imorse men vaknade av att jag hörde regnet så jag ställd om larmet och somnade om =) Men nytt försök imorgon. Första gruppträffen idag och de andra verkade helt ok.Vägde mig oxå och hade gått ner 4,1kg sen i fredags. Helt otroligt även om jag vet att ungefär 2 är vatten men det gör underverk för psyket. Nä dax att sussa, ska ju upp tidigt =)

Sussie sa...

4,1 kilo! Det är ju helt fantastiskt! Bra jobbat!

Bilderna stämmer väl inte riktigt med verkligheten. Har större ben och smalare midja på riktigt. Men det är en liten måttstock i alla fall (när jag nu inte vill publicera bilder på mig själv).

Kul att gruppen verkar bra! Det tar ett litet tag att känna in varandra. Men i grunden är man ju där av samma orsak så det kan man ju alltid prata om i alla fall. :)

Ha det så bra!

Ps. Har du skaffat en blogg? Det verkar så på länken till ditt namn, men jag hittar ingen blogg.

Anonym sa...

WOW. Snyggt.

Louise itrim69

Anna sa...

Wow wilken skillnad! Grymt jobbat Sussie, tror det kommer gå galant för dig att nå målet. Och det är kul att shoppa nu när man kommer i kläder på alla kedjor och inte bara "tjockis"-kedjorna längre :) även om det känsn i plånboken... Keep up the good work!