torsdag 26 maj 2011

Allt faller på plats

Åh, vad skönt det känns nu! Alla pusselbitar inför bröllopet börjar falla på plats. Äntligen fick jag tag på en frisör som ska göra min uppsättning. Och det är ingen mindre än en gammal klasskompis som jag umgicks mycket med i gymnasiet. Nu har vi inte träffats på typ 15 år, så det känns jättekul! Och hon blev väldigt glad över att få ta sig an uppgiften.
Min "vanliga" frisör blev bjuden på en resa som är precis då bröllopet är, så hon var tvungen att avboka. Efter det bestämde jag att en kompis skulle få fixa mitt hår.
Men så för nån vecka sen så kände jag bara: Nä, jag vill att det ska vara perfekt! Jag gifter mig bara en gång och då vill jag inte behöva känna att håret kanske inte var så bra. Pratade med min kompis och hon tyckte att det var helt okej, så det känns bra.

Bodypumpen var jobbig men kul i dag. Lassade på lite mer vikt på några muskelgrupper. Men - som vanligt efter att jag har sprungit så har jag ont i knäna. Måste nog gå och kolla upp dom eller gå till en specialist som kan få fixa bra skoinlägg till mig.
Ska i vilket fall försöka mig på rundan i morgon igen. Utan att stanna denna gång. :)

Ha en fin kväll!

Inga kommentarer: