söndag 5 februari 2012

Sjukhuset

Jag ringde sjukvårdsupplysningen. Insåg att det enda jag tänker på är hur Kotten mår och att jag inte känt av bebisen sen i går morse. Jag och maken fick komma till förlossningen på en gång och de var väldigt fina där allihop.
Först kollade en barnmorska hjärtljudet. Det tog ett tag innan hon hittade det och jag hann bli ordentligt nervös.
Hon sa att är man van att känna bebisen och inte känner den på ett tag så är enda sättet att få veta hur den mår att komma in till dem. Kändes skönt.
Sen kom en läkare och gjorde ultraljud och kollade puls och fostervattenmängd. Det såg bra ut, men han hänvisade oss ändå till specialistmödravården eftersom de har bättre utrustning där. Så jag ska ringa dit i morgon bitti för att få en tid.

Så nu är jag tillbaka på jobbet igen. Är lite lugnare, men saknar Kottens buffande.

Edit: Upptäckte lite senare att jag hade fått med mig bältet som höll fast hjärtljudsgrejen på magen. Bältet satt fast i mina tights. :) Får lämna det på sjukhuset i morgon.

1 kommentar:

LinnaLi sa...

Skönt att få kolla upp! Här har vi haft lite kaos med fruset vatten och inte tillgång till dusch, samtidigt som Eira kaskadkräktes ner hela soffan och mig. Mysigt, jag som har kräkfobi... Huuu!

Men Johan fixade så att nu funkar duschen. Tur med en händig man! Nu håller vi bara tummarna för att det var något tillfälligt och osmittsamt med Eira. Just nu verkar hon pigg iaf...

kram kram

Linda