onsdag 16 januari 2013

Hos doktorn

Vi fick tid hos läkare redan 10 idag. När vi kom dit mötte vi läkaren som skickade oss till provtagningen. Där stack de Hilda i fingret och tog lite blod (Hilda sa inte ett pip) och så fick vi en lite påse som vi skulle sätta på henne som skulle kunna samla upp kiss.
Blev inkallade till läkaren efter ett tag och fick veta att Hilda inte hade någon bakteriell infektion i kroppen utan att det troligen är ett virus. Fast jag tror fortfarande att det är förstoppning pga att hon inte kan hantera all mat hon börjat äta.

Sen fick vi fortsätta att vänta på kisset. Vid 12 stängde de provtagningen för lunch, så då gick vi och åt också. Efter maten gick maken tillbaka på jobbet och jag tog en sväng på stan och sedan tillbaka till vårdcentralen. Då hade det äntligen kommit kiss. Och bajs. Jättebra båda delarna men det var risk för att det var bajs i kissprovet och då hade vi fått göra om det.
Men det kändes skönt att magen kommit igång. Tror att det är tack vare att jag endast har ammat sedan igår kväll, som magen inte behöver jobba så hårt och att förstoppningen släppte.
Kissprovet var okej så vi gick och satte oss i väntrummet för att få svar. Hilda charmade upp alla som kom dit. Vinkade och log stort. :)

Fick komma in till läkaren efter ett tag. Kissprovet visade att Hilda var väldigt uttorkad. Så vi tackade för oss och har sedan ägnat eftermiddagen åt att amma och ge vätskeersättning. Och så sov vi middag tillsammans. Så skönt eftersom vi somnade först halvtre i natt efter att Hilda hade haft vldigt ont i magen.

I morgon ska jag försöka få tag på BVC så att vi kan få komma i kontakt med en läkare och ta lite allergiprover på Hilda och se om det är nåt hon inte tål. Jag tror ju att hon är väldigt känslig i magen fortfarande och att vi har gått ut lite väl snabbt med fast föda och neddragning av amning.

I kväll har Hilda haft en del diarré. Så vi tar det som magsjuka och stannar hemma i morgon. hde flera grejer som jag sett väldigt mycket fram emot. Så typiskt. Men Hildas hälsa går först!

1 kommentar:

Luiza sa...

Vad skönt att ni fick det kollat. Och att det inte verkade vara allvarligt. Har inte läst ditt senaste inlägg än men ska göra det nu.
Visst är det typiskt att sånt ska komma när man planerat massa saker men vad göra ?

Många kramar