torsdag 3 januari 2013

Tillbaka!

Hej igen! Nu har jag äntligen tid för en lite bättre uppdatering!

Vi har haft en jättebra jul och nyår.
På julafton var makens föräldrar här. Vi åt trerätters, delade ut julklappar, lekte med Hilda och hade en mysig dag och kväll.
På juldagen var mina föräldrar här. Vi lagade återigen trerätters och myste på.
Har hunnit träffa lite hemvändarkompisar och i fredags kom mina bröder med familjer till stan. Ena brodern och hans flickvän bodde här hos oss. Det har verkligen varit kul att hinna umgås så mycket de senaste dagarna.
På nyårsafton firade vi både jul och nyår med klapputdelning och julmat. På tolvslaget gick vi ut och tittade på fyrverkerierna. Vi var hemma hos mina föräldrar och Hilda hade lite svårt att sova. Men fick vara uppe och fira in det nya året med mormor och morfar. När vi kom in satt hon hos morfar och lyssnade på radion när de ringde in det nya året. Och var så glad så :)
Hilda har utvecklats jättemycket de senaste dagarna. Hon har börjat "tugga" när hon äter, hon kan vinka, sitter nästan själv, pratar jättemycket, skrattar en massa och är mer som ett barn än en bebis. Min älskade stora tjej! Även fast det har blivit lite si och så med sömn den senaste tiden har hon varit helt underbar mest hela tiden.
I kväll åkte bror som bott här hem och vi åt sedan middag hos mina föräldrar. Sen gick vi hem och har haft en mysig kväll för oss själva i soffan. Kollar nu på På Spåret från i fredags. :)

Sov gott!

                                                   Hilda fick en pälsmössa i julklapp!

Fina julgranen hos mamma och pappa:


                                          Mormor matade med banan:

1 kommentar:

Luiza sa...

Haha, nu verkar hon vara i en period som hon är glalet lik pappa...alltså pappa upp i dagen =).
Söta lilla Hilda. Sådär är det med Matilda oxå...hon finner sig i det mesta utan att gnälla allt för mycket eller något alls. Underbara ungar.

Ni verkar ha haft en jätte mysig jul och nyår.

Ha en underbar kväll.
Kramar