onsdag 26 maj 2010

Småsjuk och shopping

Igår efter träningen kände jag att jag hade lite ont i halsen. Det höll i sig hela kvällen. Idag har jag känt mig hängig och konstig i huvudet (mer än vanligt alltså). Tog kort lunch och gick hem lite tidigare istället. eller jag gick inte raka vägen hem utan svängde förbi Lindex där jag hade 25% på ett helt köp. Jag har dålig koll på vad jag har för storlek på kläder nuförtiden, men plockade på mig lite skjortor, bh:ar och ett par jeans. Allt satt perfekt! Det har nog aldrig hänt. Plus att jag tyckte att det kändes helt okej att testa kläder i provrummet. Tidigare har jag plockat på mig grejer, betalat och tagit med hem och provat. Och lämnat tillbaka om det inte passat. Testade bh:ar i två olika storlekar 80D och 85C. Har haft 85D tidigare och båda jag testade nu satt bra. Ska nog gå till en bh-specialist och mäta så jag vet exakt vad jag ska ha.

Träffade på min mamma som hjälpte mig att vara smakråd. Hon ville också ta del av mina 25% så hon shoppade lite också.
Jag gick därifrån med två skjortor, ett par svarta jeans, tre par trosor och ett nagellack. För cirka 650 spänn!
Dessutom hade mamma tidigare pratat om att hon har ett par jeanstights som var för stora för henne. Följde med henne hem och hämtade dem. Testade när jag kom hem och de satt perfekt. Kommer att passa jättebra med någon av skjortorna jag köpte. Jag har inte riktigt förstått hur mycket mindre jag är och att kroppen har förändrats. Kommer nog att ta ett tag att få in i skallen att jag inte är lika stor som jag var. Fast då tyckte jag ju inte att jag var tjock... Det låter förvirrat, men så var det.

Sambon visade en massa bilder på mig som han hade i datorn. Där ser man verkligen vilken stor skillnad det är på mig förr och nu. Ska bara fatta att det är samma person på bilderna. :)

Ha en fin kväll! Själv ska jag försöka kurera mig i sängen med bok, tv och sömn.

Inga kommentarer: