torsdag 20 maj 2010

Och så lite mer träning :)

Körde veckans andra pass idag eftersom jag inte hinner träna i morgon och på lördag är det stängt. Så blir det någon långpromenad i helgen och träning på söndag igen.
En kvinna började prata med mig när jag stretchade. Hon undrade lite hur det gick för mig. Jag sa att jag har gått ner 23 kilo och hon tyckte att det var beundransvärt. Hon tränar bara och är "normalviktig" men hade verkligen hittat tjusningen i träningsformen. Hon hade dessutom förvandlat ett kilo fett till muskler, så hon var nöjd. Hon var över 60 år dessutom.

Har haft en ganska dålig dag på jobbet, men träningen gör mig verkligen på bra humör. Jag får en energikick och sover så himla gott på nätterna.

Nu tittar min stora kärlek på hockey och jag sitter i köket med en stor kopp kaffe.

Är det någon som läser den här bloggen? Lämna gärna en kommentar i såna fall. Det uppskattas.

Ha en skön kväll!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Här har du i alla fall en som läser! Och som gör det med stor behållning. Som jag skrev till dig förut, du ger mig inspiration! Jättekul att läsa hur det går för dig. Och du, stort grattis till ditt fina resultat på Tjejgåingen!
Själv är jag inne på slutet på tredje veckan på Itrim o ser fram mot nästa vecka då jag får gå över till LCD, längtar efter något annat än sopporna...
//Åsa

Sussie sa...

Åh, det var så härligt att gå över till LCD! Det var verkligen bra för mig. Hade tröttnat på soppor och shaker vid det laget. :) Jag åt iofs 2+2 av vardera VLCD och LCD under de resterande 9 veckorna.

Jag är väldigt stolt och nöjd över mitt resultat på tjejgåingen. Det känns nästan lite overkligt...

Kul att du fortsätter läsa!

Ha en skön helg!

Unknown sa...

Jag tar igen förlorad läsning just nu. Har inte varit vidare aktiv, men jo jag följer. :0)

Unknown sa...

-23 kg...det är riktigt riktigt bra.

Sussie sa...

Hej Louise! Kul att du är tillbaka!

Minus 23 känns bra, men det skulle kunna vara bättre. Det går väääldigt långsamt neråt nu. Men det är väl kanske okej.

Unknown sa...

Samma här. Lååångsamt, man blir lite bortskämd av rivstarten och förväntar sig stor viktnedgång hela vägen. Jag gick upp ett par när jag började äta men nu är jag snart tillbaka där jag var så jag kan börja räkna minus igen.

Studentitrim sa...

haha, jag läser också :) Tanken har också slagit mig att det kommer gå väääldigt långsamt framöver, kommer nog inta ha nått målet innan augusti, men huvudsaken är att det går åt rätt håll och inte uppåt i alla fall. Får se när jag vågar ställa mig på vågen igen efter att ha börjat med maten :) -23 kg e ju suveränt, speciellt med tanke på att du nog gick upp dem under längre tid än vad du gått ner dem :)