måndag 11 april 2011

Ny vecka

Har haft en riktigt skön helg i stugan. På fredagen kollade vi på tv och gick och la oss tidigt. Vaknade således tidigt på lördagen också. Åt frukost och gick sedan på långpromenad. Sju kilometer blev det och hemvägen bestod till stor del av brant serpentinväg, så vi var rätt möra när vi kom tillbaka till stugan.
Drog i gång bastun och bastade och duschade. På eftermiddagen ringde sambons jobbarkompis och frågade om han och hans sambo fick komma och hälsa på oss. Självklart fick de göra det, så vid 18-tiden var de framme. Vi lagade middag och satt och pratade till småtimmarna. Jättetrevligt verkligen!
Vi har inte känt dem speciellt länge, men vi har verkligen hittat varandra. Ovanligt, men kul, i den här åldern att lära känna nytt folk som man faktiskt kan umgås med. :)
I går var vi sega. Åt frukost och kollade lite på tv. Tog en promenad och tittade runt lite. Innan vi åkte hemåt slängde vi ihop lunch av kylskåpsresterna.
I går kväll blev det väldigt stilla. Var förbi både mina och sambons föräldrar en sväng och sedan tittade vi på film hemma. Gick och la oss redan vid 21, så det har blivit mycket sömn i natt. Men ändå är jag jättetrött.
I kväll ska jag på gruppträff och sedan försöka hinna med ett träningspass.

Ha en fin dag!

Inga kommentarer: