torsdag 22 april 2010

Hockeykväll

Av någon anledning tycker jag helt plötsligt att det är lite kul med hockey(!). Har precis tittat klart på kvällens match. Nu blir det en kvällspromenad med sambon innan det är dags för dusch och sömn.

I morgon jobbar jag på dagen och på kvällen gäller sista rycket inför flytten. Jag bävar lite, men tycker samtidigt att det ska bli så skönt. Plus att jag får en massa träning när jag ska bära alla tunga lådor och möbler. :)

Sov gott!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Det blir nästan lite som Bells tanke bakom Le Parkour, att träna utan redskap i vardagen. Flytta komme att ge ett bra resultat. Det är jag helt övertygad om. Jag är inne lite i den "filosofin", vad kan min omgivning och min natur erbjuda för att ge mig en tillräckligt god träning. Men nog skulle jag kunna tänka mig att börja på gymet.

Lycka till med kånkandet.

Sussie sa...

Jag tror också på att hitta den naturliga träningen. Även om jag gillar att gå på gym och träna i grupp. Men jag känner nu att jag gärna gör fysiskt ansträngande saker som att bära tunga kassar eller annat som jag inte hade gjort för några månader sedan.
Nu är jag så trött på att packa. Sambon har precis cyklar iväg till macken för att köpa fler plastkassar eftersom vi inte har något kvar att packa i.. Och ändå har vi lånat 12 flyttlådor förutom de tio vi hade själva.
Men det är när nu!

Unknown sa...

enligt...var det flytta.se ...eller nått liknande så går det åt 60-100 kartonger för en flytt. Jag kör banankartonger och till min 2.a 6ick det åt runt 100.