torsdag 1 april 2010

Kunde inte låta bli ...

... att väga mig på Itrim idag. Tänker inte berätta resultatet, men kan säga så mycket som att det inte är långt kvar till -20. Kan gå att fixa det till tisdag om jag ligger i. :)

Har tränat och det gick väldigt bra idag också. Sprang till bussen innan och blev inte andfådd. Fan vad bra jag är!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Grattis. Redan. Oj oj oj,,,nu får jag ligga i om jag skall fixa mina 8 till 13/4, det ska nog gå. ;0) Härligt Sussie.

Sussie sa...

Det här fixar vi! Jag är liiite tveksam till att jag ska lyckas, men inget är ju omöjligt, eller hur?
Hoppas du har en skön torsdagskväll!

Unknown sa...

Inget är omöjligt och fixar vi inte 12 så är det inte hela världen. Men vi måste ju ha något som pushar oss lite. Eller hur? Jag är lite seg idag, vill ut men är inte fullt så driven som jag önskar. Skall ta en gammal vanlig väg så att jag bara kan skena på. Men jag vill ha lite sol. Och den ska komma. :0)

Ha en glad påsk nu, och vill du ha ett påskgodis så finns naturdiets dark chocolate. Den är på 200 kcal med mycket fibrer och tuggmotstånd. ;0)

Sussie sa...

Jag tror att det är bra att ha mål att kämpa för, då blir man lite mer motiverad. Men det är så klart inte hela världen om i inte lyckas. Men det vore kul!

Här sken solen för fullt när jag gick till jobbet i morse, men nu har det blivit lite mulet. Det kan få fortsätta så till i morgon då jag är ledig. :)

Är otroligt seg idag. Kände mig som dom jag mötte som antagligen var på väg från efterfest. Jag tror att jag drack för lite vatten igår och blir "bakis" av att vara lite uttorkad. Och så har det blivit lite för lite sömn på det. Inte bra. Ska bli så skönt med några dagar ledigt!

Ha en jättebra påsk du med!
Jag tror jag håller mig till mina tranbär-bars, har inte ätit någon sådan på ett tag, men har en låda som väntar på mig hemma.