torsdag 23 september 2010

Vilka är ni?

Jag ser att det är en hel del besök här på bloggen. Vilka är ni som kommer hit och hälsar på?
Lämna gärna en kommentar!

Ha en finfin torsdag!

4 kommentarer:

Nenny sa...

Hej hej!
*vinkar*

Kram kram

Itrimsandra sa...

Jag! :)
Och grattis till midjan! Jag vet att det är jättesvårt att ta beröm men man ska vara stolt över det man uppnått. Jag brukar säga att det känns bra och att det har gått bra. Det kan man säga utan att vara för välbelåten :)

Anonym sa...

Hej! Jag läser din blogg nästan varje dag. Har lämnat nga kommentarer tidigare. Jag började "snabbt" på itrim i början på Mars och gick ner 22 kg. Gick ner ytterligare 3 kg på 2+2 (tog visserligen typ 12 veckor men jag la på mig nga kg under semestern). Är nu inne på 4:e veckan med Handfast- vilket medfört några pluskilon, men jag kämpar på och hoppas att jag hittar den berömda balansen :-). Tycker din blogg är jättebra och att du är jätteduktig som fortsätter att gå ner i vikt!
Mvh
Sofie

Sussie sa...

Nenny: Hej! Kul att du är här!
Sandra: Tack! Jag fattar inte varför det ska vara så svårt att bara vara stolt över vad man presterat. Men det kommer väl. :)
Sofie: Kul att det har gått så bra för dig! Du kommer att hitta balansen, ge det lite tid bara. Det viktigaste tror jag är att inte stressa upp sig över eventuella plus, utan tänka framåt och på vad man kommer att åstadkomma med sitt nya liv.
Kul att du gillar bloggen!