söndag 21 november 2010

Fixarpepp

Sambon är hemma och fixar och donar med lägenheten. Är så pepp på att ta vid i veckan när jag är ledig. Ska julpynta lite smått, hänga upp julgardiner och göra mysigt. Vi har knappt fått upp nånting på väggarna än, så det ska jag försöka lösa också. Har en massa bilder som jag skulle vilja skriva ut, rama in och sätta upp.
Förresten fick vi aldrig hem soffan vi köpte - den var alldeles för tung. Så nu ska vi få hemkörning istället. Skönt.

Ha en fin kväll!

4 kommentarer:

Lisa-Marie sa...

Myspys med julpynt! Vi ska också försöka få tid att pynta i veckan, ska dock åka och handla lite fint och nytt för i år först :)

Härligt att du kämpar på!

Kram på dig!
Lisa-Marie

Sussie sa...

Ja, jag ser verkligen fram emot det! Var längesen jag hade julkänslor, så jag får passa på. :) Borde också köpa lite nytt.

Ha en skön söndagskväll!
Kram!

Anonym sa...

Hej Sussie,
Det går bra för mig, tror att balansen börjar infinna sig. Men det tog ca 6-7 veckor efter det att jag börjat äta "vanlig mat" innan kroppen la av med att fylla på depåerna (gick upp 3 kg väldigt snabbt) och de veckorna var skitjobbiga, både fysiskt och psykiskt. När jag känner att jag är "helt där" då kanske jag försöker ta de sista 4 kilona. Jag försöker att enbart väga mig på itrim varannan vecka, för att lära mig lyssna på kroppens signaler istället. Får se vad min coach säger om mina planer, ska på nio månaders uppföljning ikväll.:-)

Ha det så bra!
//sofie

Sussie sa...

Skönt att du känner att du börjar komma i balans! Tror att både kroppen och huvet behöver komma i fas med varann under en period. Det går ju så himla snabbt att gå ner i början, så det är svårt att hänga med. Jag har fortfarande svårt att fatta hur mycket jag faktiskt har gått ner.
Jag har stått still så länge, så jag undrar om min kropp har glömt hur den ska göra när den ska tappa vikt. :)
Hoppas det gick bra på uppföljningen ikväll!

Nu kämpar vi på och tar de sista kilona!

Heja oss!