torsdag 24 februari 2011

Döper om bloggen...

...till tråkbloggen.
Känns som jag bara skriver upp mina träningspass och inte så mycket mer. Men det är väl ungefär det livet består av just nu, träning, jobb och att vara hemma.

Men - i morgon kommer jag med ett inlägg om mitt upplägg inför 2-veckors! Så håll ut till dess.

Och ja, jag har tränat idag också - 4 min rodd, baksida styrka och 20 minuter snabb promenad på löpbandet. Så.

Ha en fin kväll!

4 kommentarer:

PhD sa...

Hallå där, du är väl aldrig tråkig! Fast det är klart att man hade ju mer att skriva om då man gick på LCD... Jag läser i alla fall så gott som varje dag och blir imponerad (och en aning intimiderad) av hur duktig du är. Kram och fortsätt blogga och kämpa. Du är en stor inspirationskälla. <3

Sussie sa...

Kul att jag kan inspirera!
Det känns stundtals som jag går på sparlåga, i alla fall när det kommer till bloggandet och läsandet/kommenterandet av andras bloggar.

Ha en skön helg och tack för fin kommentar!
Kram!

Anna sa...

Hej,

läser fortfarande din blogg även om jag har varit sämre på att kommentera. Jag är grymt imponerad av hur duktig du har varit under hela året, känns som att du verkligen har anammat den här nya livsstilen och att det funkar otroligt bra för dig. Känner själv att man har blivit tråkigare, men det är ju för att allt har blivit vardag för en nu, inte lika spännande att blogga som när man pulvrade. Man jobabr, tränar och äter samma saker nu för tiden. och det händer inte så mycket på vågen. Lycka till med 2-veckorsdealen, kommer nog köra en liten kur i maj innan sommaren för det sista, men orkar inte ännu. Kämpa på!

Sussie sa...

Hej Anna!
Tack för kommentaren!
Det är ju faktiskt så att vi har kommit över fasen då det hände som mest i dieten. Och nu ska man liksom fortsätta leva som vanligt. :)

Jag är dålig på att kommentera men försöker hålla mig uppdaterad på vad alla "Itrim-kompisar" har för sig i alla fall.

Jag hoppas 2-veckorskuren ger resultat!
Lycka till i maj! Heja dig!

//Sussie